ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказом директора Липнязької ЗШ І-ІІІ ступенів
від 28 жовтня 2017 року №

План
шкільних заходів з підготовки та відзначення
100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського

№ з/п Зміст заходів Термін виконання Відповідальні виконавці
1 Створити на сайті школи сторінку «До 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського» Жовтень 2017 року Директор школи Шеремет О.А.
2 Провести шкільний конкурс дитячого малюнка «У кожній казці – мудрості перлина» (1-4 класи). Матеріали конкурсу розмістити на сайті школи Лютий, березень 2018 року Заступник директора з НВР Цоток І.В.
3 Взяти участь у районному конкурсі дитячого малюнка «У кожній казці – мудрості перлина» Лютий, березень 2018 року Заступник директора з НВР Цоток І.В.
4 Провести шкільний конкурс дитячого малюнка «Світ очима дітей» (5-11 класи). Матеріали конкурсу розмістити на сайті школи. Лютий, березень 2018 року Заступник директора з НВР Цоток І.В.
5 Взяти участь у районному конкурсі дитячого малюнка «Світ очима дітей» (5-11 класи). Лютий, березень 2018 року Заступник директора з НВР Цоток І.В.
6 Зібрати матеріали з досвіду впровадження педагогічних ідей В.О.Сухомлинського. Розмістити узагальнені матеріали на сайті районного методичного кабінету. Видати збірник матеріалів. Травень-червень 2018 року Заступник директора з НВР Цоток І.В.
7 Провести книжкові виставки до 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського «Сухомлинський у діалозі з сучасністю» Травень, серпень 2018 року Бібліотекар школи
Дядечко Е.А.
8 Подорож за оповіданнями Василя Сухомлинського Червень 2018 року Заступник директора з НВР Цоток І.В.
9 Оновити створені куточки, експозиції, стенди, поповнити їх новими, змістовними матеріалами з досвіду творчої реалізації педагогічних ідей В.О.Сухомлинського І півріччя 2018 року Заступник директора з НВР Цоток І.В.
10 Провести місячники (декади, тижні), присвячені 100-річчю від дня народження В.О.Сухомлинського Вересень 2018 року Заступник директора з НВР Цоток І.В.
11 Забезпечити представлення матеріалів та участь в районних заходах: · ярмарку педагогічних ідей «Освітянські обрії Кіровоградщини - 2018»; · конкурсі дитячого малюнка «Світ очима дітей»; · Міжнародній науково-практичній конференції та ХХ Всеукраїнських читаннях «Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю» Вересень 2018 року Травень 2018 року Вересень 2018 року Заступник директора з НВР Цоток І.В.
12 Провести обговорення творів В.О.Сухомлинського, творчі дискусії, проблемні столи, панорами творчих знахідок презентації досвіду Серпень, вересень 2018 року Заступник директора з НВР Цоток І.В.
13 Спрямувати діяльність шкільних, районних методичних формувань на вивчення та творче впровадження педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського Постійно Заступник директора з НВР Цоток І.В. голови ШМО
14 Організувати висвітлення в засобах масової інформації та на сайті школи заходів, що проводитимуться з нагоди відзначення 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського Упродовж року Заступник директора з НВР Цоток І.В.
Кiлькiсть переглядiв: 1800