Профорієнтація

Захоплюючою,і водночас корисною, стала поїздка учнів 11 класу до Київського національного університету культури і мистецтв,під час якої діти ознайомилися з принципами навчання у даному закладі.Учні поринули в атмосферу університету,відчули дух студенства і дізнались багато інформації про спеціалізації вишу.

/Files/images/2017/IMG-865691846bcfb078c4d2e541fc614644-V.jpg

Візит розпочався з реєстрації у штабі «Абітурієнт 2018». Окресливши маршрут, учні вирушили знайомитись зі структурними підрозділами університету.Спершу відвідали факультет кіно і телебачення, дізнались про творчі заліки на факультеті кіно і телебачення, які проходять щосуботи з 10:00 до 16:00 .

Учні відвідали інноваційні фахові лабораторії й на інших факультетах: журналістики і міжнародних відносин; готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; дизайну і реклами; режисури і шоу-бізнесу; економіки, права та інформаційних технологій; хореографічного мистецтва; культурології; музичного мистецтва. Викладачі розповіли, що на вступників чекає яскраве студентське життя – змістовне навчання, творчі зустрічі з відомими людьми, тренінги, майстер-класи професіоналів-практиків України та закордону, а також конкурси, вечірки,перфоманси, спортивні змагання та яскраві шоу-програми.

Цікавим був візит до «Українсько-польського центру культури і мови».Вступники дізнались, що Університет культури співпрацює з багатьма провідними вищими навчальними закладами і науковими установами країн ЄС: Польщі, Німеччини, Італії, Чехії, Литви, Латвії, Естонії, Угорщини. Це дає можливість студентам університету здобувати вищу освіту за програмою «Подвійний диплом», відповідно до якої випускники можуть одночасно отримати два дипломи: український та європейський.

Найемоційнішим моментом екскурсії для школярів стала зустріч із Михайлом Поплавським.

Після відвідування університету відбулася екскурсія по місту. Діти побували на Майдані Незалежності, Хрещатику, біля «Золотих Воріт», відвілали Києво-Печерську Лавру.

Надзвичайно задоволені плідно проведеним днем, екскурсанти повернулися додому.

Кiлькiсть переглядiв: 279