Участь у ProFesti

В житті кожного учня закладу загальної середньої освіти настає момент,коли він починає ставити собі запитання : «Ким бути?». Адже займатися улюбленою справою - це мрія кожної людини. Справою,яка б приносила задоволення, можливість самовиразитися та вдосконалитися.

Тож з метою професійної орієнтації учнів щорічно проводиться «ProFest», під час якого працівники та учні Піщанобрідського аграрного ліцею намагаються зорієнтувати майбутніх абітурієнтів у розмаїтті професій. Тож 12 грудня 2019 року учні 9 та 11 класів відвідали Добровеличківський ліцей «Інтелект» , на базі якого був проведений даний захід, та поринули у світ професій.

/Files/images/2019/20191212_121244.jpg /Files/images/2019/20191212_122254.jpg

На початку з вступним словом до всіх звернулася директор Піщанобрідського професійного аграрного ліцею Тетяна Ліщенюк та запросила всіх переглянути захід та взяти участь у майстер – класі. Учні аграрного ліцею майстерно представили свої професії в літературній,сценічній та музичній формах і ,звичайно, підкріплювали виступи презентаціями.

А далі діти могли взяти участь у майстер – класі по оздобленню імбирного печива, яке було спечене учнями – кухарями.

Даний захід залишив приємне враження та позитивні емоції і дав можливість майбутнім абітурієнтам ближче познайомитися з професіями тракториста,кухаря, перукаря, адміністратора та зварювальника.

Кiлькiсть переглядiв: 209