День матері

У нашім раї, на землі,
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
З своїм дитяточком малим.
Друга неділя травня, особливий день для кожного з нас, адже відзначаємо День матері - тієї безцінної для нас людини, яка дарувала нам народження і завдяки якій ми маємо можливість жити на цій землі, відчувати, радіти , любити, творити добро на благо ближніх.
Найперше і найголовніше покликання Матері – народити і виховати дітей, передаючи з покоління до покоління традиції культури та духовності. Кожен з нас з дитинства й до останніх днів несе у своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами. Від материнської мудрості – усе найліпше на Землі – відданість та вірність.
Шановні матері! Від щирого серця прийміть найщиріші вітання та побажання щастя, міцного здоров’я, добра, злагоди та миру. Нехай ваші недоспані ночі, материнська любов, терпіння й турбота відгукнуться щирістю та добром в душах ваших дітей.
Звертаюся до школярів! Шануйте, любіть та бережіть своїх матерів, бо біль та образи гояться в серці мами дуже довго.
А матерям, дякую за дітей – за добрих, щирих, відвертих Ваших-наших дітей. Адже тільки разом ми виховаємо їх хорошими людьми, бо від того як вони будуть виховані залежить наша сила, воля та наше майбутнє.
З повагою, директор О.Шеремет

/Files/images/2020/Матері-1_1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 243